Kom ook naar het Coachcongres op 26 november 2022!

Geplaatst op Woensdag, 26 oktober 2022
Kom ook naar het Coachcongres op 26 november 2022!
© BSR Agency

Het coachcongres is hét evenement voor alle niveau 3 en 4 trainers in Nederland. Dit leerzame congres met verschillende internationale topcoaches vindt plaats op 26 november 2022 #OpPapendal. De inschrijving is nu geopend!

De transitiejaren, de kritische ontwikkelingsfase op weg naar het (inter)nationale podium

Het thema van het Coachcongres is ‘De transitiejaren, de kritische ontwikkelingsfase op weg naar het (inter)nationale podium’.

De kortste weg naar succes met jonge atleten is enkele keren per week hard en specifiek trainen. Helaas blijkt dat ook vaak de kortste weg naar blessures, uitgebluste atleten en een lager prestatieplateau. Hoe je dat kunt voorkomen en hoe je als trainer bouwt aan robuuste en veelzijdige atleten die zijn voorbereid op een lange en blessurevrije loopbaan is het onderwerp van het Coachcongres 2022.

Het congres richt zich op alle atletiekonderdelen: zowel de technische nummers, als de sprint en lange afstanden. Vanuit verschillende invalshoeken wordt de trainingsopbouw en trainingsinrichting belicht voor junioren van 16 tot en met 19 jaar. Wat zijn elementen die in de training en opleiding van jonge atleten niet mogen missen? Hoe bied je dat aan en hoe monitor je de ontwikkeling van de atleten? Dit soort vragen komen zeker aan bod.