De eerste clubs succesvol van start met het nijntje Beweegdiploma

Geplaatst op Donderdag, 27 oktober 2022
De eerste clubs succesvol van start met het nijntje Beweegdiploma

De Atletiekunie biedt samen met de KNGU het nijntje Beweegdiploma aan onze clubs aan. Het Beweegdiploma is een compleet en verantwoord programma waarin kinderen vanaf twee jaar spelenderwijs en vooral met plezier alle belangrijke basisvormen van bewegen leren, gewoon bij jou op de baan of het middenterrein.

Met het 20-weeks durende programma helpen we zo jouw club te bouwen aan een sterk fundament van jeugdleden. Wij startten dit najaar met de leeftijdscategorie vier/vijf jarigen (pilotjaar).

Gevarieerd én met plezier levert een essentiële en positieve bijdrage aan de motorische, cognitieve, sociale én emotionele ontwikkeling van kinderen De eerste clubs vieren de successen inmiddels. Wekelijks hebben AV Suomi, Astylos, AV Lionitas en AV Sporting Boxmeer een nieuwe groep enthousiaste atleetjes in de dop op de club. In het voorjaar 2023 is er nog plek voor drie tot vijf clubs om met dit aanbod te starten. Tijdens de Dag van de Atletiek op zaterdag 18 maart 2023 kun ook jij persoonlijk kennis maken met nijntje.

Interesse? Mail naar [email protected] of bel Annelies Bolk, 026-4834849.