Samen sporten bij jouw club

Geplaatst op Maandag, 10 april 2023
Samen sporten bij jouw club
© Archief St. Gehandicapte Kind

“Wij dromen van een samenleving waarin kinderen met en zonder handicap samen opgroeien en dus ook samen sporten”

Daarom stelt Stichting het Gehandicapte Kind maximaal € 5.000,- beschikbaar per atletiekvereniging die Frame Running aanbiedt én een goed plan heeft om te zorgen dat kinderen met en zonder beperking elkaar regelmatig ontmoeten op de vereniging. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om advies op maat te krijgen bij jouw vereniging door een adviseur Samen Sporten.

Projectidee

Kinderen kunnen elkaar ontmoeten door samen te sporten, maar ook door het mogelijk te maken dat kinderen met een handicap aan álle activiteiten kunnen meedoen. Denk aan aangepast sportmateriaal, aanpassingen aan het clubhuis of advies op maat door een adviseur Samen Sporten.

Adviseur Samen Sporten

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om advies op maat te krijgen bij jouw vereniging door een adviseur Samen Sporten. Wil je graag concrete tips over Samen Sporten op jouw vereniging? Vind je het fijn als een ervaren adviseur bij jouw vereniging mee komt kijken en meedenkt? Vraag dan een advies op maat traject aan. Dit is ook mogelijk als je al eerder een financiële bijdrage van ons toegekend hebt gekregen.

Hoe werkt het?

Maak een projectplan (een format is op te vragen via [email protected]) en daarbij ook een begroting. Voeg ook een dekkingsplan toe als er meer budget dan € 5.000 nodig is voor het realiseren van het plan met daarin andere financiers en/of de hoogte van de eigen bijdrage.

Het is mogelijk om een combinatie te maken van een financiële bijdrage en een advies op maat traject.

Op de website van Stichting het Gehandicapte Kind maak je een account aan en kan je de projectaanvraag indienen.

Voeg je aanvraag met de volgende bijlagen voor 1 juni 2023 toe in je account: projectplan, statuten, een uittreksel van de Kamer van Koophandel, de jaarrekening, bankafschrift en de begroting en eventuele dekking bij meer kosten.

Let op: zonder de bijlagen kan de Stichting de aanvraag niet beoordelen. Uiterlijk 1 juli 2023 laten ze weten of het project wordt toegekend .