Inschrijving Wandeltrainersdag open!

Geplaatst op Donderdag, 28 september 2023
Inschrijving Wandeltrainersdag open!

Zet je wandelschoenen maar klaar, want hét evenement voor alle wandeltrainers van Nederland komt eraan! Na een aantal jaren afwezigheid organiseren we op zaterdag 25 november samen met de KWbN de Wandeltrainersdag op Papendal. Dus ook voor jou! Zodat jij weer kennis en inspiratie op kan doen en jouw trainingsgroep gaat verrassen met nieuwe inzichten en oefeningen. Vanochtend is de inschrijving geopend en inmiddels hebben de eerste vijftig wandeltrainers hun weg naar de inschrijfmodule gevonden!

Programma

Vijfentwintig enthousiaste experts staan klaar om hun kennis en inzicht met jou te delen. Blessurepreventie, voeding, techniek, voetentraining, alles komt aan bod in een totaal van maar liefst 49 workshops. Je maakt zelf een keuze uit drie sessies met onderwerpen waarin jij je wilt ontwikkelen. De workshops zijn praktisch van opzet zodat het geleerde direct toepasbaar is op je eigen trainingsgroep.

Alle informatie over het evenement vind je op www.wandeltrainersdag.nl. Voor vragen kan je per mail terecht bij het projectteam.