Benchmark dashboard is beschikbaar

Geplaatst op Donderdag, 5 oktober 2023
Benchmark dashboard is beschikbaar

Clubs die dit jaar de Verenigingsmonitor hebben ingevuld, kunnen vanaf nu inloggen in het benchmark dashboard. Hierin kunnen zij de resultaten van hun club vergelijken met de resultaten van andere verenigingen. De informatie en inzichten uit het dashboard, kunnen input geven voor het (door)ontwikkelen van beleid, focuspunten en acties voor komend seizoen.

In het benchmark dashboard zie je de resultaten terug vanuit de Verenigingsmonitor 2023. Zo zie je bijvoorbeeld hoe hoog de contributie is bij clubs bij jou in de buurt, hoe andere verenigingen inkomsten genereren en hoe ze omgaan met onderwerpen zoals ledenbeleid en opleidingen. Om de inzichten nog waardevoller en specifieker te maken, kun je in het dashboard met filters benchmarkgroepen instellen.

Hoe werkt het dashboard?

Bekijk de video voor een korte uitleg over het dashboard. Wil je weten hoe je álles uit het dashboard haalt? Meld jezelf dan aan voor het webinar op woensdagavond 11 oktober van 20.00 tot 21.00 uur.

Inloggen en vragen

De secretarissen en/of voorzitters van alle clubs die de Verenigingsmonitor dit jaar hebben ingevuld, hebben half september een mail ontvangen met onder meer de link naar het dashboard.

Lukt het jou niet om in te loggen of heb je een vraag over de Verenigingsmonitor of het gebruik van het benchmark dashboard? Neem dan contact op met Mandy Nagengast of neem contact op met jouw clubadviseur.