Is jullie trainerskorps op orde? Inventariseer nu!

Geplaatst op Maandag, 17 april 2023
Is jullie trainerskorps op orde? Inventariseer nu!

Hebben jullie op dit moment voldoende gedreven en bevoegde trainers die zelfstandig een trainingsgroep kunnen begeleiden? En hoe ziet dit plaatje er volgend jaar uit?

In het najaar gaan de opleidingen Basis Baanatletiektrainer 3 en Basis Looptrainer 3 weer van start. Zet het onderwerp Scholing dus nu op de bestuursagenda en inventariseer zo snel mogelijk je trainersbestand!

Zijn er (assistent-)trainers op de club die zich graag willen ontwikkelen tot zelfstandig trainer op niveau 3? Misschien zijn er (assistent-)trainers bij verenigingen in de omgeving met dezelfde ambitie? In dat geval kan je de vraag bundelen en kan de opleiding bij jullie in de buurt plaatsvinden! Misschien wil je jouw accommodatie beschikbaar stellen voor het geven van een opleiding?

Uitgebreide informatie over de opleidingen vind je op onze website. De opleidingen starten tussen oktober en half december 2023, dus wacht niet te lang en geef voor half juni aan waar jouw club behoefte aan heeft!

Heb je vragen of wil je bijvoorbeeld weten waar je accommodatie aan moet voldoen als opleidingslocatie? Aarzel niet en neem contact op met Rita Lemmens van de afdeling breedtesport. Heeft jouw club kandidaten voor één van de opleidingen? Meld dit dan ook zo snel mogelijk bij Rita Lemmens. Hoe eerder zij met de planning aan de slag kan, des te meer rekening zij kan houden met de wensen van de club!