Hardlopen Algemeen 04

NN Running Coach, dé start voor elke loper

Het cursusaanbod voor beginnende lopers is vernieuwd én verbreed met de NN Running Coach. Samen met Nationale-Nederlanden bieden we zowel fysieke als digitale begeleiding bij het hardlopen.

Cursus op locatie

De cursus op locatie blijft belangrijk bij een verantwoorde start met hardlopen, daarom is het cursusaanbod uitgebreid. Naast de welbekende cursus uit het voormalige Start to Run-programma van 0-3 kilometer kun je als club ook een cursus van 3-5 kilometer, 5-10 kilometer, 10-15 kilometer of 15 kilometer tot een halve marathon aanbieden. Jullie weten immers zelf het beste waar behoefte aan is in de omgeving. Is er binnenkort een hardloopevenement in de buurt? Zet de cursus in!

Biedt jouw club een of meerdere cursussen aan? Wij faciliteren de club (en trainers) door een trainershandboek, instructiekaarten per les, trainerskleding, promotiemiddelen zoals flyers, parcoursdoeken en uitingen voor social media aan te leveren. Deelnemers ontvangen (twee)wekelijks een mail met daarin het huiswerkschema, informatie over hardlopen en handige tips.

Naar meer informatie over NN Running Coach

Contact

Wil je meer informatie en/of een cursus aanmelden? Ga naar Zoek & Boek in Volta of mail voor meer informatie naar [email protected].