Ledenadministratie

Ledenadministrateurs van atletiekclubs en loopgroepen kunnen hier o.a. terecht voor informatie over de contributie, de softwarepakketten voor de ledenadministratie, de abonnementsvormen, het wijzigen van het clubtenue en de ledenstanden.

Aandachtspunten voor ledenadministrateurs

We merken regelmatig dat er onjuiste of verouderde (club)gegevens in Volta staan. Hierdoor is het mogelijk dat er informatie gemist wordt of naar verkeerde personen gestuurd wordt. Voor onderstaande onderwerpen vragen wij extra aandacht.

Lees meer
Applicaties

Het handmatig invoeren en bewerken van je ledenadministratie is een bewerkelijk en arbeidsintensief proces. Een proces dat met de huidige gecertificeerde ledenprogramma’s enerzijds de kwetsbaarheid van verenigingen vermindert en anderzijds de digitale communicatie met bijvoorbeeld je leden enorm vergemakkelijkt. Inmiddels is ruim 50% van de clubs om en maakt al gebruik van een standaardkoppeling met de Atletiekunie.

Lees meer
Ledenpas

De digitale ledenpas kun je terugvinden in de Volta app. Volta is de toekomstbestendige applicatie die we gebruiken voor onze administratie en communicatie.

Lees meer
Ledenstanden

Op deze pagina kun je de ledenstanden per jaar downloaden.

Lees meer
Leeftijdsindeling

De leeftijdsindeling 2024 is met ingang van 1 november 2023 van kracht. Voor masters geldt dat indeling plaatsvindt naar geboortedag.

Lees meer
Lidmaatschappen

De Atletiekunie heeft drie speciale lidmaatschapsvormen.

Lees meer
Wijziging clubtenue

We hebben momenteel zo'n. 300 verenigingen met een clubtenue. Wil je een wijziging doorvoeren in het clubtenue van jullie club?

Lees meer