Renovatie

Al jaren wordt met veel plezier gebruik gemaakt van de plaatselijke atletiekbaan, maar net zoals alle sportaccommodaties, is de atletiekbaan ook eens in de zoveel tijd toe aan een renovatie.

Atletiek is een sport met veel verschillende disciplines, waardoor een goede kennis van de atletieksport, van kwaliteitsnormen en van het wedstrijdreglement een vereiste is om een goede accommodatie te realiseren. Veel problemen met atletiekaccommodaties zijn terug te voeren op fouten bij de voorbereiding en realisatie van accommodaties. Bij het renoveren van een atletiekbaan wil je dan ook niet over één nacht ijs gaan.

Wat komt er nu kijken bij zo'n renovatie, en wat kost dat nu eigenlijk? Dat zijn logische vragen die bij een eigenaar en gebruiker van een atletiekbaan kunnen opkomen. Als wij je kunnen ondersteunen in de voorbereiding en begeleiding van de renovatie of nieuwbouw, dan maken we graag een afspraak met je om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt contact opnemen met Accommodatiezaken.

Documenten

Documenten met betrekking tot een accommodatie zijn te vinden via downloads - accommodatie. Hier zijn onder andere de faciliteiten handleidingen te vinden en belijningsplannen.

Advies

De Atletiekunie biedt een adviestraject aan voor beheerders en eigenaren van accommodaties. Dit houdt in advisering op ontwerp, aanbestedingsvoorbereiding, directievoering, bouwbegeleiding en/of onderhoudsondersteuning. Deze dienstverlening is ondergebracht in Kennis van Atletiek.

Lees meer