Nationale wedstrijden

Geïnteresseerd in kandidaatstelling voor de organisatie van een NK of op zoek naar een overzicht van de organisatoren van de NK's lees dan snel verder.

Reis en verblijfsregeling NK’s

Onderstaand geldt alleen voor NK’s waar de Atletiekunie volledig financieel verantwoordelijk voor is. Het gaat hierbij om: NK Indoor Masters/Meerkamp ASICS NK Indoor U18 & U20 NK Indoor Senioren ASICS NK Atletiek Voor alle overige NK’s kunnen afspraken gemaakt worden met de desbetreffende LOC’s (ons advies is om daarvoor ook onderstaande onkostenregeling te hanteren).

Lees meer
Kandidaatstelling

De kandidaatstelling voor de verschillende Nederlandse kampioenschappen in de periode 2024, 2025 en 2026 is open tot 30 april 2024.

Lees meer
Nationaal Wedstrijd Officials (NWO)

Iedere official met de bevoegdheid van Competitie Wedstrijdofficial (CWO) kan in principe de bevoegdheid van Nationaal Wedstrijdofficial krijgen. Wat inhoudt dat hij/zij, naast bij regionale wedstrijden en competitie, ook bij Nationale wedstrijden ingezet kan worden. Deze bevoegdheid wordt voor een periode van vier jaar afgegeven. De periode gaat steeds in na het bijwonen en met goed gevolg afsluiten van de daarvoor georganiseerde selectie. NWO zijn wordt per functie (wedstrijdleider, scheidsrechter en starter) verleend.

Lees meer
Interesselijst NWO selectie 2026-2029

Heb jij interesse om in de volgende periode (2026 t/m 2029) als Nationaal Wedstrijd Official (NWO) actief te zijn. Vul dan de onderstaande interesselijst in. De interesselijst is geen sollicitatie voor de selectieprocedure. Het invullen van de interesselijst biedt ons vooral de kans om geïnteresseerden goed te informeren over de NWO selectie en om jou als official voor te bereiden op een eventuele sollicitatie voor de definitieve selectie. Heb je vragen over de NWO selectieprocedure, of het interesseformulier, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Lees meer