Baanwedstrijden

Informatie over hoe je een baanwedstrijd kunt organiseren vind je hier.

Voorbereiden

Meer informatie over verzekeringen en vergunningen, aanmelden voor de wedstrijdkalender en wedstrijdformulieren staat hier.

Lees meer
EDM apparatuur

Electronic Distance Measurement (EDM) apparatuur heeft een aantal voordelen ten opzichte van traditionele meetmethoden zoals een meetlint:

Lees meer
ET apparatuur

Er zijn verschillende soorten ET-systemen van diverse fabrikanten. In Nederland zijn er drie verschillende goedgekeurde systemen in gebruik. De systemen zijn Macfinish van TimeTronics, Alge en FinishLynx van Lynx. Een overzicht van de systemen in Nederland vind je hier.

Lees meer
Uitslagenverwerking

Wedstrijduitslagen van de competitie worden hier gepubliceerd. Vanuit deze uitslagendatabase wordt een koppeling gemaakt naar de ranglijsten.

Lees meer
Jury & Officials

Om te bepalen hoeveel juryleden en vrijwilligers je nodig hebt kun je dit organisatieschema gebruiken. Voor de jurycoördinator is hier een handleiding en draaiboek te vinden.

Lees meer
Veiligheid & medisch

Veiligheid staat centraal bij het organiseren van een wedstrijd. Onderstaand enkele downloads die richtlijnen meegeven over veiligheid bij de organisatie van een wedstrijd.

Lees meer
Aanvragen record

Bij het behalen van een nationaal record of een evenaring hiervan moet een recordformulier ingevuld worden door de atleet. Voor het aanvragen van een nationaal record zie deze pagina op atletiek.nl.

Lees meer