Organiseren wedstrijd

Verenigingen die niet bekend zijn met Athletics Champs kunnen een kennismakingswedstrijd organiseren. Dit is een eendaagse wedstrijd waarbij de aspecten van Athletics Champs duidelijk naar voren worden gebracht.

De wedstrijd organiseer je met meerdere verenigingen in de regio. Vier weken vóór de wedstrijd wordt er een voorlichtingsavond gegeven voor trainers, ouders en betrokkenen. Hieronder vind je downloads die je helpen bij het opstellen van een plan van aanpak, communicatie naar betrokkenen en een materiaallijst.

Competitie wedstrijd

Verenigingen die al ervaring hebben met de Athletics Champs kennismakingswedstrijd, kunnen de competitievariant organiseren. Dit is een competitie verspreid over 4 dagen waarbij clubs in teamverband strijden om de eerste plek. Voor het organiseren van de competitie zijn tijdschema's, een plan van aanpak en andere handige documenten beschikbaar, zie hieronder.

Instructies en downloads

Indoor wedstrijd

In de winter is er ook de mogelijkheid om een Athletics Champs indoor wedstrijd te organiseren. Dit is een losse wedstrijd en maakt dus geen deel uit van een competitie. Als club dien je het outdoor concept te vertalen naar de specifieke indooraccommodatie binnen de regio. Het organiseren van een indoor wedstrijd kan complexer zijn. Ook hiervoor bestaat een plan van aanpak en andere handige documenten, zie hieronder.

Materiaal

Tamminga Sports is leverancier voor de Athletics Champs materialen. Hiervoor is de volgende kortingsregeling van kracht:

Besteed bedrag excl. BTW Korting Tamminga Sports

€0 - €100

-

€1001 - €3000

10%

€3001 - €5000

12%

Boven €5000

15%

Downloads

Etiketten clipsboards Download
Etiketten latversteller hoogspringen Champs Download
Kaartjes teamnummers estafette Download
Etiketten hurkhoog Champs Download
Kaartjes meters maken 400 meter dubbel Download