Trainerscongressen

Ieder jaar organiseren we op Papendal meerdere congressen speciaal voor trainers. In maart komen de baanatletiektrainers naar Papendal om bij de Dag van de Atletiek nieuwe kennis op te doen voor de start van het baanseizoen. In november organiseren we de Looptrainersdag, de Wandeltrainersdag en het Coachcongres (voor niveau 4 en 5).

Wandeltrainersdag

De Wandeltrainersdag is hét wandelevenement voor alle wandeltrainers van Nederland zowel voor Sportief Wandelen als Nordic Walking. Het belangrijkste ingrediënt van de dag is het opdoen van nieuwe kennis en inspiratie zodat de wandelgroepen weer verrast worden met nieuwe inzichten en trainingsvormen.

Lees meer
Coachcongres

Het coachcongres is hét evenement voor alle niveau 4 trainers in in Nederland. Ook geïnteresseerde niveau 3 trainers zijn van harte welkom. Dit leerzame congres vindt plaats op 2 november 2024 #OpPapendal.  

Lees meer
Looptrainersdag

De Looptrainersdag is hét loopevenement voor alle hardlooptrainers van Nederland. Het belangrijkste ingrediënt van de dag is het opdoen van nieuwe kennis en inspiratie zodat de trainingsgroepen weer verrast worden met nieuwe inzichten en trainingsvormen.

Lees meer
Dag van de Atletiek

De Dag van de Atletiek is hét atletiekevenement voor alle clubtrainers bij atletiekverenigingen in Nederland. Het belangrijkste ingrediënt van de dag is het opdoen van nieuwe kennis en inspiratie zodat de trainingsgroepen weer verrast worden met nieuwe inzichten en trainingsvormen. .

Lees meer