Bijscholingen aangepaste atletiek

We hebben drie bijscholingen ontwikkeld voor trainers die atleten met een beperking in hun groep hebben.

Bijscholing Frame Running - basis

Tijdens deze bijscholing krijg je inzicht in de doelgroep en in jezelf als trainer. Je leert hoe je het beste een training kunt afstemmen op jouw atleten en je krijgt alles te horen over de Frame Runner. De cursus heeft een theoretisch en een praktisch gedeelte.

Lees meer
Bijscholing Frame Running - verdieping

Als trainer of begeleider van Frame Runners ben je voortdurend op zoek naar inspiratie en verdieping. In deze workshop laten de opleiders zien hoe je plezier en leren samen kunt brengen in waardevolle trainingen voor je Frame Runners. 

Lees meer
E-learning Frame Running - basis

Deze e-learning biedt startende trainers een stevige basis om te starten met het geven van Frame Running training. Hiermee vergroot je jouw expertise en lever je een waardevolle bijdrage aan de wereld van Frame Running.

Lees meer
Bijscholing Trainen van atleten met een verstandelijke beperking

Het is van belang dat je als trainer op de hoogte bent van de kenmerken en belevingswereld van atleten met een verstandelijke beperking en dat je daar op een passende manier mee om gaat. Kenmerkend voor wedstrijden is dat ze vaak minder voorspelbaar en overzichtelijk zijn. Voor atleten met een verstandelijke handicap kan dit verwarrend zijn. Als trainer is het jouw taak om op passende wijze te communiceren, zaken te concretiseren en daar waar nodig en mogelijk structuur te bieden.

Lees meer