Opleiding tot Medewerker (90) of Chef (91) ET

Wil jij graag aan de slag bij baanatletiekwedstrijden? Dan is de functie van Chef ET (Electronische Tijdwaarneming) misschien iets voor jou!

De Chef ET kent het wedstrijdreglement en weet hoe het reglement in de praktijk wordt toegepast. Als Chef ET heb je een gecombineerde coördinerende en uitvoerende rol. Je instrueert de ET bedieners, maar je bent zelf ook onderdeel van het uitvoerende team. Daarnaast ben jij de communicatieschakel met de overige officials en juryleden.

Ben jij lid van een atletiekvereniging en wil je je inschrijven voor een cursus? Laat dit weten via de interesselijst.

In de informatiefolder vind je informatie over o.a. de instroomeisen, de opzet, tijdpad en studielast van deze opleiding.

Downloads

Kwalificatieprofiel medewerker Chef ET Download
Toetsplan Chef ET Download
Beoordelingsformulier Chef ET 2023 xltx Download

Aanvraagprocedure opleiding voor vereniging

Zijn er op jouw vereniging leden geïnteresseerd in het volgen van de opleiding tot Chef/Medewerker ET? Laat ze dit kenbaar maken via de interesselijst! De interesselijst is de basis voor het inplannen van alle juryopleidingen. Twee keer per jaar inventariseren we de lijst en kijken we waar in het land de meeste behoefte bestaat aan de opleiding. Aan de hand van deze uitkomsten maken we de opleidingsplanning voor het voor- en het najaar.

  • De Atletiekunie gaat vervolgens op zoek naar een geschikte opleidingslocatie (vereniging die zo centraal mogelijk gelegen is voor de geïnteresseerden);
  • De Atletiekunie geeft aan welke voorzieningen er nodig zijn en beoordeelt in overleg of de beoogde locatie hieraan voldoet;
  • De Atletiekunie gaat op zoek naar een docent;
  • In overleg met de docent worden de definitieve opleidingsdagen en -tijden bepaald;
  • Als de opleiding online staat, worden de geïnteresseerden hiervan per mail op de hoogte gesteld. De geïnteresseerden krijgen vervolgens ongeveer een week de tijd om zich met voorrang in te schrijven. Uiteraard ontvangen de jurycoördinatoren van clubs uit de regio, ook bericht van de ingeplande opleiding.
  • Daarna staat de inschrijving open voor alle gegadigden;