Bijscholingen voor jeugdtrainers

We hebben een aantal bijscholingen ontwikkeld speciaal voor trainers van pupillen en van junioren. Alle jeugdbijscholingen volgen de jeugdvisie en leerlijnen van de Atletiekunie.

Bijscholing FUNdament Lopen, Werpen, Springen

Via het stappenplan ‘observeren – analyseren – verbeteren’ leer je op basis van de sleutelmomenten binnen de beweging en kennis van motorisch leren gericht oefeningen voor jouw pupillen te selecteren. De oefeningen zijn gebaseerd op de leerlijnen, die passen binnen de kindgerichte jeugdatletiek én jouw training. Het afsluitende praktijkdeel zit boordevol inspirerende voorbeelden! De bijscholing is bedoeld voor trainers van pupillen in de leeftijd van 6 tot 11 jaar.

Lees meer
Bijscholing Training geven aan pupillen

In de bijscholing Training geven aan pupillen staat het verantwoord en uitdagend training geven aan pupillen centraal. De bijscholing is bedoeld voor trainers van pupillen in de leeftijd van 6 tot 11 jaar.

Lees meer
Bijscholing Veelzijdige training Lopen, Werpen, Springen

Via het stappenplan ‘observeren – analyseren – verbeteren’ leer je op basis van biomechanica en kennis van motorisch leren gericht oefeningen voor je junioren te selecteren; oefeningen op basis van de leerlijnen, die passen binnen de kindgerichte jeugdatletiek en jouw training. Het afsluitende praktijkdeel zit boordevol inspirerende voorbeelden! Deze bijscholing is bedoeld voor trainers van CD-Junioren.

Lees meer