Bijscholing Variatie in looptrainingen

We kennen allemaal de verschillende duurlooptempo’s, de verschillende intervaltrainingen en de spelvormen, zoals: dobbelsteenloop, Zweedse loopspelen en parcourslopen. We weten allemaal hoe we de trainingen in de week moeten invullen. Maar hoe breng je meer variatie in je trainingen? Wat is de uitdaging om steeds hetzelfde rondje te lopen en het toch leuk te blijven houden? In deze bijscholing wordt de creativiteit van de trainer geprikkeld.

Wat leer je in deze bijscholing?

Tijdens het theoriegedeelte blikken we kort terug op de bekende trainingsvormen en de daarbij horende kenmerken. Hiermee gaan we aan de slag om verschillende variaties binnen een training aan te brengen. Er zullen wat voorbeelden worden aangereikt, maar het gaat er vooral om, om elkaar op ideeën te brengen.

Kosten en licentiepunten

€ 30 per persoon, voor leden van de Atletiekunie* met een geldige trainerslicentie
€ 40 per persoon, voor leden van de Atletiekunie*
€ 60 per persoon, voor niet leden
Het moment van inschrijving bepaalt voor welk tarief je in aanmerking komt.
*Onder leden van de Atletiekunie verstaan we leden via de verenigingen en aangesloten loopgroepen.

De betaling (alleen mogelijk via iDEAL) vindt plaats bij doorgang van de bijscholing en je ontvangt op dat moment de link om de deelnemersbijdrage te betalen.

Deelname aan deze bijscholing levert 4 licentiepunten op niveau 3 op voor licentiehouders voor de hele dag (ca. 6 uur).

Het totale programma is flexibel in te delen in zowel een hele dag of in twee dagdelen/avonden.

Voor het complete opleidingsaanbod klik hier. Heb je vragen over de bijscholing "variatie in looptrainingen"? Mail Monique Wieskamp.