Voor bestuurs- & commissieleden

Wij bieden diverse opleidingen, bijscholingen en e-learnings aan voor bestuurs- en commissieleden. Het volledige scholingsaanbod vind je hieronder.

Opleiding Besturen met impact

De rol van bestuurder wordt in een veranderende samenleving steeds uitdagender en complexer. Dat vraagt veel van een bestuurder, maar het biedt ook mooie uitdagingen om op persoonlijk vlak stappen te maken. De opleiding Besturen met Impact geeft hierbij een persoonlijke verdieping. De opleiding is ook beschikbaar voor bestuurders van atletiekverenigingen.

Lees meer
E-learning Criminaliteit

Wil jij meer weten over de risico’s van criminele inmenging en weten hoe je dit kan voorkomen binnen jouw club?

Lees meer
E-learning Inzicht in nieuwe doelgroepen

Het sportlandschap verandert en hier liggen kansen voor de club. Volgens de laatste schatting telt Nederland momenteel zo’n 5 miljoen “ongebonden sporters", mensen die sporten buiten een (traditionele) sportclub om. Als je als club in staat bent in te springen op de wisselende wensen van deze geïndividualiseerde en drukbezette sporter, dan heb je goud in handen!

Lees meer
E-learning Discriminatie

Wat kun jij doen als bestuurder, coach of vertrouwenscontactpersoon op het moment dat je wordt geconfronteerd met een melding van discriminatie en wat kun je doen om dit te voorkomen? Welke vormen van discriminatie zijn er?

Lees meer
E-learning Pesten

Wanneer op jouw vereniging mogelijk sprake is van een pestsituatie, is het van belang om hier direct en adequaat naar te handelen.

Lees meer