Materiaal resized

Terugblik Looptrainersdag 2023

Wat was het mooie dag afgelopen zaterdag bij de Looptrainersdag! Blije gezichten, focus, oprechte interesse, lol tijdens de oefeningen, de gesprekken bij de koffie, de gekke groepsfoto’s; jullie zorgden voor een topsfeer op Papendal.

Dank je wel!

Een dikke dank je wel aan jullie, de 1160 deelnemers die in alle vroegte, maar goedgemutst, vanuit alle hoeken en gaten van Nederland naar Papendal kwamen, aan de workshopleiders die vol passie en enthousiasme hun kennis overdroegen, aan Patrick van Hees, de plenaire spreker die jullie inspireerde met zijn verhaal 'Geluk is D.O.M.' en ervoor zorgde dat iedereen met een lach op zijn gezicht aan de dag begon.

Plenair resized BSR Agency (John Beckmann)
Plenair2 resized BSR Agency (John Beckmann)

Geniet nog even mee:

Hieronder vind je een terugblik in beeld en tekst van de 27e editie van de Looptrainersdag.

Credits video:

  • Sven van den Nieuwendijk

De Loper award

Onder de bezielende leiding van Henk van Doremalen en Jolande Grijsbach is het hardloopevenement Tilburg Ten Miles uitgegroeid naar een evenement met 12.000 deelnemers, honderden bedrijventeams, diverse onderdelen en afstanden voor jong en oud, nationale en internationale deelname met recordtijden op nationaal en internationaal niveau. Een prachtig evenement voor zowel de recreatieve en wedstrijdloper. Jaarlijks trekt het evenement zo’n 75.000 bezoekers naar Tilburg.

Henk en Jolande ontvangen tijdens de Looptrainersdag de award De Loper voor hun jarenlange inzet voor de ontwikkeling en organisatie van dit evenement.

JB905281 BSR Agency (John Beckmann)
JBB05323 wm BSR Agency (John Beckmann)

Zet je zaterdag 9 november 2024 alvast in je agenda en op de agenda van jouw club?

Looptrainersdag 2023